HomeVoor de oudersAanmelden van uw kind

Aanmelden van uw kind

Wilt u uw kind aanmelden voor Het Drieluik?

Graag maken we kennis met elkaar.

 1. Intakegesprek
  U kunt een afspraak maken voor een intakegesprek. In het intakegesprek krijgt u een rondleiding en wordt er verteld hoe er op Het Drieluik wordt gewerkt. U krijgt de gelegenheid om alle vragen te stellen die u heeft.
  Kennismaken
 2. Aanmeldingsformulier + intakeformulier. 
  U vult beide fomulieren in en levert deze in bij het secretariaat van Het Drieluik. Na een aantal werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging via de mail.
 3. Klaar voor de start? 
  Ongeveer 6 weken voor de start van uw zoon/dochter zal er nog een intake-gesprek met de intern begeleider plaatsvinden. Start uw kind middenin het schooljaar, dan neemt de betreffende leerkracht omstreeks een maand voor de eerste officiële schooldag (telefonisch) contact met u op. In overleg worden er een aantal wenafspraken gemaakt. Ook kunt u evt. praktische vragen stellen aan de leerkracht.
  Tevens ontvangt u het document eerste schooldag.
 4. Mocht uw kind vlak voor, in of direct na de zomervakantie 4 jaar oud worden of starten, dan ontvangt u via het secretariaat een uitnodiging voor de doordraaimiddag. Deze wordt georganiseerd aan het einde van het schooljaar. Het intake-gesprek met de intern begeleider zal in overleg plaatsvinden.
  Op de laatste vrijdag van de zomervakantie, heeft u de mogelijkheid om met uw kind langs te komen. Een informeel moment waarin u met uw kind het klaslokaal kunt bekijken.